Start cursus aquarelleren op 23 september

Marjan VriezenUncategorized

Even ontsnappen aan de hectiek van de dag en tijd voor jezelf om tot je zelfexpressie te komen. Wit papier, potlood en een afbeelding, water en verfpigmenten zijn de ingrediënten om een aquarel te maken. Meld je aan voor de cursus op de maandagmiddag of woensdagmorgen. Deze aquarelcursus biedt je de mogelijkheid om je creativiteit te ontwikkelen en deze te laten stromen.

“Ontspanning, iets moois creëren, gezelligheid en elkaar stimuleren” zo ervaren de cursisten deze aquarelcursus. En “Marjan lost het wel op” wanneer het even ‘fout’ gaat, zijn reacties van de cursisten. Echter zijn dit juist je leermomenten. Af en toe is het heel levendig in de les en wordt er met elkaar uitgewisseld, waarna het vervolgens weer stil valt en ieder in haar werk opgaat. En voor je het weet is de les van 2,5 uur om. Vriezen stimuleert haar cursisten, om zich vrijelijk te uiten op het ongerepte witte  papier en begeleid hen tot een tevreden resultaat.

Meer informatie en aanmelden zie onder de kop CURSUS AQUARELLEREN.