start cursus aquarelleren vanaf 24 september

Marjan VriezenUncategorized

Heb je ook zin in te leren schilderen en spreekt de aquarelleren je aan? In september gaan er 3 aquarelcursussen van start.

Voor je gaat schilderen maak je eerst een schets met potlood. Bij het tekenen ga je goed leren kijken. A.d.h. van gevarieerde onderwerpen leer je o.a. kleuren mengen, hoe je een aquarel in lagen opbouwt en dat het wit het uitsparen van je papier is. In de 12 lessen komen diverse onderwerpen aanbod. Daarbij er ruimte is om zelf onderwerpen in te brengen.
Ben je al vertrouwt met de aquareltechniek, dan kan ik je verder helpen bij je ontwikkeling hierin. Deze cursus aquarel biedt je de mogelijkheid om je creativiteit te ontwikkelen en deze te laten stromen.

Informeer naar de mogelijkheid om een halve cursus te volgen of voor een proefles.
De cursus wordt op de maandag- en dinsdagmiddag en vrijdagochtend gegeven. De vrijdagmorgen is inmiddels vol, maar de middag is een optie. Bij voldoende aanmeldingen kan ik ook op en andere dag een cursus verzorgen, dus laat gerust weten als je op een ander dagdeel kunt.

Opgave: info@de-morgenster.com of tel. 0172603228. Voor meer in zie op www.de-morgenster.com.